Cristian Levcovici

Cristian este inginer software și are peste 10 ani de experiență industrială la Microsoft în SUA și Intel în România.  Este specializat în dezvoltare de aplicații de procesare, vizualizare și explorare de date, software de sistem și optimizare de performanță.  La Microsoft, a fost membru al echipei centrale de optimizare a sistemului de operare Windows, în cadrul căreia a fost conducător tehnic și dezvoltator al profilerului de performanță Windows Performance Analyzer, precum și analist de performanță pentru scenarii video și audio.  La Intel, a fost conducătorul echipei de optimizare de performanță Java pentru scenarii IoT.

Absolvent al Facultății de Automatică și Calculatoare a Universității Politehnica București și al unui master în știința calculatoarelor la George Mason University în Statele Unite ale Americii, lui Cristian îi place ca în timpul liber să se țină la curent cu noutățile civice și tehnice și este mare amator de lectură, dezbateri cu prietenii, principii și soluții, alergări prin parc, călătorii, fotografie și drumeții pe munte.

S-a alăturat echipei GovITHub pentru că

Am o experiență de viață de peste 10 ani în Statele Unite și îmi doresc ca și România să aibă o administrație publică eficientă pentru cetățean. Sunt bucuros să particip la efortul de a o îmbunătăți.