Ionuț Popa

Cu o experiență de peste 15 ani în comunicare vizuală, Ionuț este designer multidisciplinar, specializat în crearea de experiențe cât mai simple, utile, rapide și plăcute pentru utilizator.

Curiozitatea și abilitatea de a observa și înțelege comportamentul uman și interacțiunile sale, specifice unui anumit context, sunt plusurile care îl ajută să anticipeze și să nu pierdă niciodată din vedere nevoile și așteptările utilizatorului final. Prin design-urile lui centrate întotdeauna către utilizator, Ionuț a contribuit cu soluții concrete la dezvoltarea unor produse și servicii care au mărit numărul utilizatorilor și gradul lor de satisfacție și loialitate, au crescut veniturile, au scăzut costurile și au ajutat atragerea de investiții de capital.

Absolvent al Școlii de Arte din Iași, Ionuț își dorește să participe la crearea de proiecte informatice de e-guvernare utile, ușor de folosit, funcționale, estetice și prietenoase, care să ajute la o interacțiune cât mai simplă și placută a statului cu cetățenii. De aceea s-a și alăturat echipei GovITHub:

Vreau să particip de la început în toate etapele de dezvoltare ale unor proiecte informatice de e-guvernare utile, ușor de folosit, funcționale, estetice, prietenoase, care să ajute la o interacțiune cât mai simplă și placută a statului cu cetățenii. Scopul principal: cetățeanul să fie mai bine și rapid informat sau ghidat (prin hățișul birocratic încă existent), eliminând timpul irosit, frustrarea și nervii. Astfel, în timp, va crește și gradul de încredere în instituțiile statului.