Volunt-App

Volunt-App

Status

100% Complete

100% complet

Obiectiv proiect

Volunt-App - platforma GovITHub pentru evidența comunității de voluntari, a proiectelor propuse și a statusului de derulare pentru proiectele începute
1 Star 313 voturi
Loading...

NEVOIA

Gov IT Hub are nevoie de o platformă pentru evidența comunității de voluntari, a proiectelor propuse și a statusului de derulare pentru proiecte începute. Cum avem peste 1500 de membri în Comunitatea Gov IT Hub, este necesar să putem descoperi candidații care au skilluri necesare într-un proiect aflat în derulare și să putem vedem disponibilitatea de timp și implicare a acestor candidați și voluntari. În același timp comunitatea este interesantă să vadă în timp real progresul proiectelor în derulare si ce fel de task-uri, nevoi și blocaje sunt – pentru a putea să se implice acolo unde este cea mai mare nevoie de ei.

SOLUȚIA

Volunt-App este o aplicație dezvoltată intern de echipa GovITHub, în care oricine dorește să facă parte din comunitate își poate crea un profil și poate să vada proiectele GovITHub aflate în derulare.

gov-it-hub-voluntari
Bursierii pot caută voluntari disponibili care au cunoștintele necesare pentru a fi folositori într-un proiect, iar voluntarii pot găsi proiectele care pot beneficia de ajutorul lor. Echipa Gov IT Hub a căutat să folosească platforme și soluții existente, dar nu s-au găsit platforme open source care sa satisfacă toate nevoile echipei și să permită operarea gratuită, fără costuri de licențiere sau de membership, pentru o comunitate atât de mare ca echipa extinsă Gov IT Hub.

STATUS

Volunt-App este operațional la adresa http://voluntari.ithub.gov.ro. Continuăm să adăugam noi funcționalități zilnic, în funcție de cererile echipei și de feed-back-ul comunitatii, cu o viteza mare de iterare și un timp foarte scurt de la idee la deployment în producție.

__

Ce mai aștepți? 🙂
Înscrie-te în Comunitatea GovITHub!

Lider proiect

Remus Rușanu

Echipa

Alexandru Jurubiță
Cristian Mircea Messel
Mircea Mare

Beneficiar

Comunitatea GovITHub