Platforma nationala de inscriere online la facultate

Platforma nationala de inscriere online la facultate

Status

10% Complete

10% complet

Obiectiv proiect

Platforma nationala de inscriere online la facultate
1 Star 95 voturi
Loading...

NEVOIA

În prezent, un tânăr absolvent de liceu trebuie să facă mai multe deplasări în centrele universitare de care este interesat pentru a obține informații și a-și depune candidatura la o facultate. Astfel, cine dorește să aplice la mai multe facultăți, e nevoit să facă mai multe drumuri – de cele mai multe ori în altă localitate decat cea de domiciliu.

SOLUȚIA

În plină eră digitală, ne dorim să eliminăm aceste drumuri pentru depunerea dosarelor care pot fi evitate, prin implementarea unei platforme online unice de înscriere la facultate și standardizând în același timp procesul de înscriere la facultate. Nu în ultimul rand, dorim să construim o platformă care să se integreze cu ușurință și cu alte platformele existente ale Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice.

STATUS

În momentul de față, suntem la începutul discuțiilor cu Ministerul Educației, beneficiarul final al proiectului, și în prezent lucrăm împreună cu reprezentanți ai ministerului la proces de definire a specificațiilor funcționale ale platformei de înscriere online la facultate.

CE URMEAZĂ

După ce vom finaliza specificațiile și le vom valida cu Ministerul Educației Naționale și Cercetării Știintifice, prin Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovarii, vom forma echipa tehnica și vom trece la specificațiile tehnice și la implementarea propriu-zisă.

Vă invităm să ne urmăriți pe canalele de comunicare cunoscute pentru ca vom avea nevoie de ajutor! 🙂
_

Vom reveni în curând cu noi informații!

Lider proiect

Roxana Carmina Stan

Echipa

Mihai Slăvescu
Bogdan Găvan

Beneficiar

Ministerul Educației Naționale și Cercetării Știintifice

Status

Analiză