Planuri & urari pentru viitorul an

Mai avem puţin până încheiem prima jumătate a programului GovITHub, iar faptul că împreună am numărat deja câteva mici şi mari victorii în digitalizarea serviciilor şi informaţiilor publice din România ne face să fim în egală măsură recunoscători, entuziaşti și optimiști faţă de ce va urma.

Înainte să ne gândim la următoarele 3 luni de GovITHub, am vrea să vă spunem cât de recunoscători suntem pentru ajutorul, contribuțiile şi încurajările primite de programul GovITHub până acum și mai ales pentru deschiderea diverselor echipe din administraţia publică alături de care am lucrat. Fără oameni care își doresc la fel de tare ca noi o schimbare în bine nu am fi ajuns așa departe.

La 3 luni de GovITHub

Iată ce am reușit să realizăm în cadrul GovITHub până acum:

Și nu ne oprim aici. Avem planuri mari pentru următorul an şi vom continua să lucrăm la lansarea proiectelor deja începute de echipa GovITHub.

Ce urmează de la GovITHub:

Iată câteva dintre proiectele pe care ne-am propus să le lansăm în urmatoarele 3 luni:

Lista noastră de proiecte este însă cu mult mai lungă şi te invităm să o descoperi pe site-ul GovITHub. Iar dacă vrei să ni te alături, te invităm să te înregistrezi în comunitate.

Un nou an, un nou început

Schimbările pe care le-am început în acest an în privinţa digitalizării, transparentizării şi eficientizării sunt doar o etapă dintr-un drum pe care intenţionăm să îl continuăm în 2017.

Cu ajutorul echipelor din administraţie şi cu implicarea voastră în proiectele GovITHub vom continua să construim, proiect cu proiect, viitorul digital al României.

Vă dorim sărbători fericite, în care să vă bucurați de tot ce este important pentru voi şi de toate reuşitele din acest an, şi un an nou în care drumurile să vă conducă la destinaţiile pe care vi le doriți.

Vă aşteptăm şi în 2017 pe drumul digital al programului nostru!

Toate cele bune,
Echipa GovITHub

P.S. Ne găsiți online cam oricând pe @ Slack, GitHub, Facebook, Twitter și Linkedin